1- اطبخي ربع كوباية أرز على نار هادئة .
2-لما الأرز يوصل لنص تسوية إنزلي عليه بحليب مغلي لحد ما الأرز يستوي.
3-ذوبي ملعقة دقيق في كوبايه حليب علي جنب و ضيفيها للأرز.
4- حمري بصله لحد ما لونها يغمق خالص و ابتدي ضيفيها على الأرز و الحليب و قلبي لحد ما قوام الكشك يتقل و يبقى شبه البشاميل.
5-وقت التقديم زوقيه بشوية بصل محمر .
اسمعوا كل يوم وصفات لسفرة رمضان في أكلة مصري مع
الشيف حسن حسونة الساعة 1 على الراديو 9090
#أكله_مصري
#الراديو9090![FB_IMG_1681241197601.jpg FB_IMG_1681241197601.jpg](https://xn--mgbfb3gl.net/data/attachments/0/7-8f66a3caed6337871dec8cd116ad969e.jpg)
2-لما الأرز يوصل لنص تسوية إنزلي عليه بحليب مغلي لحد ما الأرز يستوي.
3-ذوبي ملعقة دقيق في كوبايه حليب علي جنب و ضيفيها للأرز.
4- حمري بصله لحد ما لونها يغمق خالص و ابتدي ضيفيها على الأرز و الحليب و قلبي لحد ما قوام الكشك يتقل و يبقى شبه البشاميل.
5-وقت التقديم زوقيه بشوية بصل محمر .
اسمعوا كل يوم وصفات لسفرة رمضان في أكلة مصري مع
الشيف حسن حسونة الساعة 1 على الراديو 9090
#أكله_مصري
#الراديو9090
![FB_IMG_1681241197601.jpg FB_IMG_1681241197601.jpg](https://xn--mgbfb3gl.net/data/attachments/0/7-8f66a3caed6337871dec8cd116ad969e.jpg)