السلام عليكم يا بنات عدلات ممكن يكون فى ناس عرفة الطريقة بس حبيت اعرضها عليكم
اولا
عند قلى الباذنجان نبدره بالدقيق بيكون جميل لو اتاكل كدة او دخل فى المسقعة
ثانيا
بعد التقشير والرش بالملح يجفف من الماء وفى صينية يرص ويرش بالزيت ويدهن الصينية بالزيت ويدخل الفرن
حتى يحمر ويتم استخدامة
ثالثا يقطع مكعبات ويقلى وعلى ورق ماص ثم يستخدم
اولا
عند قلى الباذنجان نبدره بالدقيق بيكون جميل لو اتاكل كدة او دخل فى المسقعة
ثانيا
بعد التقشير والرش بالملح يجفف من الماء وفى صينية يرص ويرش بالزيت ويدهن الصينية بالزيت ويدخل الفرن
حتى يحمر ويتم استخدامة
![شمسيه](smilies/4/024.gif)