زبادي في تتبيلة البانيه بيخلية طرى ومستوى كويس جدا
1-البتنجان المحمر خليه وهو سخن واقفلي عليه العلبه عشان يطلع طرى مش ناشف
2-ملعقة بيكنج بودر في شوربة اللي هتسقي بيها الرقاق باللحمه هيبقي مقرمش ومورق
3-البطاطا المشوية واعمليها في الكيس الحراري رشي عليها سكر وتدخليها الفرن هتستوى اسرع وهتبقى خياليه
4-ادعكي الفراخ ببصلة وملح وفلفل قبل السلق عشان يبقى ليها طعم وريحة ومتبقاش زفرة
5-لما تشربي القهوة مترميش التفل ده سكرب هائل لبشرتك ادعكى بية وشك وايدك![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.5/png/unicode/64/263a.png)
6-اكياس الشاي مترميهاش سقعيها وحطيها علي عينك للاجهاد والهالات السودا![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.5/png/unicode/64/1f609.png)
7-الرز باللبن ضيفي كيس كريم شانتيه هيخلى الطعم جامد وزى بتاع برة بالظبط والوش كريمي![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.5/png/unicode/64/1f60b.png)
8-والبسبوسة لازم عسل ابيض او عسل تقيل في العجن عشان تكون زى الجاهزة واحلى كمان
ياويلي ياويلي
9-رشي دقيق علي بصل الكشري قبل التحميرعشان يكون مقرمش
10-رشة زعتر علي صلصة المكرونة بتدى ريحة حلو وطعم مميز
11-بيكنج بودر علي عجينة الكفته المشوية ميخلهاش تكش وتكون منفوشة زى ما هى
12-لفي الليمون في ورق جرائد عشان يحتفظ بلونة وميعفنش
13- ملعقة سكر لخلطة المحشي وابشري الطماطم متعصريهاش في الخلاط لو بتحبية نى فى نى مش متسبك بيخلى طعمة جميل
14-تشوح اللحم في الزبد وحبهان وورق لورا قبل السلق نديها صدمة عشان يبقى لونة بنى وجميل مش بيضة
15-الرز الابيض شوحي مستكة وحبهان في السمن قبل الرزهيدى ريحة حلوة لرز
16-لاحلي صلصة مكرونة اضربي مع الطماطم توم وفلفل رومي وفلفل حامي
17-إدهني الفراخ والبط بكاتشب وملح وفلفل وقرفة قبل ما تحطيها فى الفرن هيخليها لونها حلو
18-الحمام المحشي 30 دقيقة بعد غلي الميه لسلقة
الممبار 45 دقيقة لسلقة
الفراخ المحشية ساعة وربع
19-الكيس الحراري لتسوية الفراخ والبط
20حشو الجلاش موتزريلا مع العصاج
21-الرز البسمتي اكشفي الغطا بعد ما يستوي عشان يبقى مفلفل ميعجنش
22-وانتي بتقلي البانيه حطي ملعقة زبدة مع الزيت هيبقي زي المطاعم
دعوه حلوه بقا ياقمرات
@الجميع @المشرفون @المسؤولون![FB_IMG_1685597883352.jpg FB_IMG_1685597883352.jpg](https://xn--mgbfb3gl.net/data/attachments/0/21-4b8863057f8b5e3f0f9300074776983f.jpg)
![FB_IMG_1685597883352.jpg FB_IMG_1685597883352.jpg](https://xn--mgbfb3gl.net/data/attachments/0/21-4b8863057f8b5e3f0f9300074776983f.jpg)
![FB_IMG_1685597883352.jpg FB_IMG_1685597883352.jpg](https://xn--mgbfb3gl.net/data/attachments/0/21-4b8863057f8b5e3f0f9300074776983f.jpg)
1-البتنجان المحمر خليه وهو سخن واقفلي عليه العلبه عشان يطلع طرى مش ناشف
2-ملعقة بيكنج بودر في شوربة اللي هتسقي بيها الرقاق باللحمه هيبقي مقرمش ومورق
3-البطاطا المشوية واعمليها في الكيس الحراري رشي عليها سكر وتدخليها الفرن هتستوى اسرع وهتبقى خياليه
4-ادعكي الفراخ ببصلة وملح وفلفل قبل السلق عشان يبقى ليها طعم وريحة ومتبقاش زفرة
5-لما تشربي القهوة مترميش التفل ده سكرب هائل لبشرتك ادعكى بية وشك وايدك
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.5/png/unicode/64/263a.png)
6-اكياس الشاي مترميهاش سقعيها وحطيها علي عينك للاجهاد والهالات السودا
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.5/png/unicode/64/1f609.png)
7-الرز باللبن ضيفي كيس كريم شانتيه هيخلى الطعم جامد وزى بتاع برة بالظبط والوش كريمي
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.5/png/unicode/64/1f60b.png)
8-والبسبوسة لازم عسل ابيض او عسل تقيل في العجن عشان تكون زى الجاهزة واحلى كمان
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.5/png/unicode/64/1f609.png)
9-رشي دقيق علي بصل الكشري قبل التحميرعشان يكون مقرمش
10-رشة زعتر علي صلصة المكرونة بتدى ريحة حلو وطعم مميز
11-بيكنج بودر علي عجينة الكفته المشوية ميخلهاش تكش وتكون منفوشة زى ما هى
12-لفي الليمون في ورق جرائد عشان يحتفظ بلونة وميعفنش
13- ملعقة سكر لخلطة المحشي وابشري الطماطم متعصريهاش في الخلاط لو بتحبية نى فى نى مش متسبك بيخلى طعمة جميل
14-تشوح اللحم في الزبد وحبهان وورق لورا قبل السلق نديها صدمة عشان يبقى لونة بنى وجميل مش بيضة
15-الرز الابيض شوحي مستكة وحبهان في السمن قبل الرزهيدى ريحة حلوة لرز
16-لاحلي صلصة مكرونة اضربي مع الطماطم توم وفلفل رومي وفلفل حامي
17-إدهني الفراخ والبط بكاتشب وملح وفلفل وقرفة قبل ما تحطيها فى الفرن هيخليها لونها حلو
18-الحمام المحشي 30 دقيقة بعد غلي الميه لسلقة
الممبار 45 دقيقة لسلقة
الفراخ المحشية ساعة وربع
19-الكيس الحراري لتسوية الفراخ والبط
20حشو الجلاش موتزريلا مع العصاج
21-الرز البسمتي اكشفي الغطا بعد ما يستوي عشان يبقى مفلفل ميعجنش
22-وانتي بتقلي البانيه حطي ملعقة زبدة مع الزيت هيبقي زي المطاعم
دعوه حلوه بقا ياقمرات
@الجميع @المشرفون @المسؤولون
![FB_IMG_1685597883352.jpg FB_IMG_1685597883352.jpg](https://xn--mgbfb3gl.net/data/attachments/0/21-4b8863057f8b5e3f0f9300074776983f.jpg)
![FB_IMG_1685597883352.jpg FB_IMG_1685597883352.jpg](https://xn--mgbfb3gl.net/data/attachments/0/21-4b8863057f8b5e3f0f9300074776983f.jpg)
![FB_IMG_1685597883352.jpg FB_IMG_1685597883352.jpg](https://xn--mgbfb3gl.net/data/attachments/0/21-4b8863057f8b5e3f0f9300074776983f.jpg)