المقادير
2 معلقة كبيرة زيت عباد شمس
1 معلقة صغيرة بهارات لحمة
1 معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
1 عدد فلفل أحمر حلو (مقطع شرائح)
½ كيلو لحمة بتلو (مقطع شرائح)
½ كوب كاجو
½ معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
الخطوات
فى طاسة على النار هنسخن زيت , ثم نضيف شرائح اللحم ونقلبها لمدة 5 دقائق.
تضاف البهارات الى قطع اللحم وتقلب لمدة 5 دقائق , ثم تضيف القليل من الماء حتى تمام النضج.
نضع شاورما اللحم فى أناء ثم نضيف الفلفل الرومى الحمر المشوى والكاجو المحمر مع التقليب جيداً.
منقول