مساء الخير يا أصدقائى
كيف حالكم اليوم سوف أطلعكم على أجمل و أروع وصفات الدجاج ل2018
لا تندموا أن جربتوها
اكله فى الأصل صينى بس عملتها على اصول عربيه
![دجاج الكانتون[I]أروع دجاج ممكن أن تتذوقيه[/I]أحلى وأجمل دجاج ل2023](https://upload.3dlat.com/uploads/3dlat.net_25_17_c4cf_34eb7d02eac53.jpg)
كيف حالكم اليوم سوف أطلعكم على أجمل و أروع وصفات الدجاج ل2018
لا تندموا أن جربتوها
اكله فى الأصل صينى بس عملتها على اصول عربيه
![دجاج الكانتون[I]أروع دجاج ممكن أن تتذوقيه[/I]أحلى وأجمل دجاج ل2023](https://upload.3dlat.com/uploads/3dlat.net_25_17_c4cf_34eb7d02eac53.jpg)
المقادير
- 500 جرام قطع صدور فراخ مقطعه مكعبات
- ملح وفلفل اسود والبهارات عباره عن معلقه صغيره زنجبيل
- معلقه صغيره كارى
- معلقه صغيره سمسم مطحون
- معلقه صغيره توم بودره
- شرائح فلفل الوان
- شرائح بصله مقطعه
- جزره كبيره مبشوره
- 0.5 كوب كسبره خضرا
- معلقتين كبار صويا صوص والبديل معلقه عسل اسود
- معلقتين نشا كبار
- معلقتين كاتشب
- معلقه خل كبيره
- 2 كوب ماء
اولا نشوح الفراخ ونضع عليها البهارات وملح والفلفل ولما تستوى نطلعها فى طبق
هنضع البصل مكان الفراخ ولما يدبل نضع الفلفل الالوان ونشوحهم 3دقايق وبعد كده نضع الجزر ونقلب ونسبها 3دقايق بعد كده نضع الخل وصويا صوص وبعد كده الكاتشب ونقلب ونضع قطع الفراخ ده كلو والنار عاليه واخر شىء هنحط كزبره الخضرا
اخر خطوه هندوب النشا فى الماء ونحط على الفراخ ونفضل نقلب لغايط اما يتقل معاكى
بألف هنا